Fontos közlemény!!
x

Szeretne végleg megszabadulni a penésztől?

Kérje emailben ingyenes, részletes útmutatónkat, amelyből megtudhatja, hogyan tüntetheti el a csúnya penészedést és a kellemetlen, egészségtelen dohos szagot.

A Nagy Penészkönyv. Útmutató a végleges penészmentesítéshez.

Név:*
E-mail cím:*
*A tájékoztató megrendelésével egyben azt is elfogadja, hogy a későbbiekben email-eket fogadjon a peneszes.blog.hu-tól és partnereitől. Ezekről az email-ekről a későbbiekben bármikor leiratkozhat.

HTML

Nem boldogul a penésszel?

Mindent kipróbált és a penész visszajön? Kérje ingyenes útmutatónkat emailben, amiből megtudhatja, hogyan szabadulhat meg végleg a penésztől!

Név:*
E-mail cím:*

ttk50_doboz_keskeny.JPG
wdh520hb_keskeny.JPG

Penészes Blog

Penészes a szőnyeg, a fal, a mosógép és még ki tudja mi. Reszkess penész!

Friss topikok

  • zrenata: @siófoki35: Kedves siófoki35! Azt tudnám javasolni, hogy mindenképp szárítsa ki először a dobozt, ... (2012.05.10. 16:30) Balaton helyett penész

Vásárlói vélemények- Trotec TTK50E

2012.11.20. 16:50 peneszes

ttk50e.jpgTrotec TTK50E Páramentesítő

A hidegebb idő beköszöntével, ahogy a falak kezdtek hűlni, megjelent a penész a fürdőszobában a hálószoba, a nappali, a konyha fenti szögleteiben. Az alsó szögletekben vízlecsapódástól kezdtek a bútorok "rothadni".

Próbálkoztunk a drága penészölő sprékkel. Aztán rájöttünk, hogy az olcsó hipó a legjobb, de 2-3 hetente fel kell mászni a sarkokba hipózni, ami esetenként veszélyes mutatvány, meg a hipó lecsöppenhet.

Tavaly beruháztunk egy Trotec TTK 50 E páramentesítőt, mely úgy tűnik, hogy hosszabb időre megoldotta a problémánkat. Be tudtuk állítani a kívánt páratartalmat a lakásban. Megszűnt a páralecsapódás és a penészképződés. A tél végén (kb. március elején) kikapcsoltuk és eltettük. Pár hete, ahogy hűvösebb lett, a falak kezdtek lehűlni, ismét beüzemeltük, és működik és reméljük nem lesz többé gond a penészképződéssel, páralecsapódással.

/ Király Alajos /

A készülék megvásárolható itt: www.paramentesito.hu

 

4.emeleti lakásunkba az egyik oldalon a fal minden télen bepenészesedett. Évek óta okozott problémát, próbáltunk tablettás párátlanítót, újra festettük a falat, penészirtóval mostuk.

Már nem tudtuk mit tegyünk, amikor interneten megtaláltuk az Önök párátlanító készülékét.

Postai úton kaptuk meg a készüléket probléma nélkül.

A készüléket azonnal üzembe helyeztünk és kb. 3 hétig folyamatosan ment naponta megtöltve a tartályt. A készülék sikeresen kiszárította a lakást és a penész is leszáradt a falról. Utána már ritkábban használtuk a készüléket és a lakás egész télen száraz maradt, nem penészesedett újra a fal.

Remélem a véleményünk segít, másnak is csak ajánlani tudjuk.

Üdvözlettel,

Surányi Ildikó

A készülék megvásárolható itt: www.paramentesito.hu

Szólj hozzá!

Címkék: elektromos párátlanító trotec ttk50s ttk50s elektromos páramentesítő trotec

A bejegyzés trackback címe:

https://peneszes.blog.hu/api/trackback/id/tr704916785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása